Bewerkt op: 13 april 14.00 uur

Informatie over coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze trainers, leerlingen en klanten staan voorop en daarom houden we bij STAN de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de KNLTB.

Lessen

Het verzorgen van tennislessen, het langskomen in De Tennis Winkel en andere contactmomenten zullen voor nu uitgesteld worden tot het RIVM en de KNLTB het veilig genoeg achten om de lessen door te laten gaan. De inschrijving voor de zomerlessen word verlengt tot 15 april. De data van de tennislessen zullen blijven zoals ze in het leswekenschema staan aangegeven. De prijzen worden aangepast op de volgende manier: totaal aantal lessen - uitgevallen door het virus = nieuw totaal aantal lessen voor de zomerperiode.

Tennissen op de club

De clubs zijn allemaal afgesloten. Er mag niet getennist worden tot daar over iets anders gecommuniceerd word door uw club. Ook alle activiteiten van de clubs zijn opgeschort tot later bericht. 

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenarios. Zo zal vanaf maandag 23 maart een web serie starten op YouTube over tennis. Zo blijf je toch op de hoogte met nieuwe tennis tips en tricks. 

Veel gestelde vragen

Wanneer beginnen de tennislessen?

 De tennislessen zullen niet voor 28 april starten. We houden de richtlijnen in de gaten van de overheid. Op 21 april zal er meer informatie beschikbaar zijn op deze.

Als ik mij nu inschrijf moet ik dan ook de uitgevallen lessen door corona betalen?

Nee. De prijs van de periode zal worden aangepast op het aantal lessen dat er over is in het lesweken schema na deze corona periode.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de zomerlessen?

Je kan je inschrijven voor de zomerlessen tot 15 april. Daarna zal de indeling gemaakt worden en zal de les starten zodra de overheid toestemming geeft.

Meer informatie

Als de situatie verandert passen we de informatie op deze pagina aan. We informeren leveranciers, klanten en partners voor wie wijzigingen gelden op dat moment proactief.

 

Voor meer informatie kijkt u op de website van de KNLTB.