Volwassen rackets

Clubspelers

Yonex Ezone LITE

De Yonex Ezone Lite is een racket uit de nieuwe Ezone collectie van Yonex. De Ezone rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid. De lite variant heeft een Aero Shape, waardoor je gemakkelijker je zwaai kunt maken.

Dit lichtgewicht racket van 270 gram is goed handelbaar en ligt lekker in de hand. Het balanspunt onderin het racket (330 mm) geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook goed aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 100 inch2 dat zorgt voor een uitstekende mix van power en controle. Dankzij het open snarenpatroon (16x18) kan je gemakkelijk topspin aan je slagen toevoegen.

€ 160,00

€ 136,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Babolat Boost S

Het zeer tolerante bladformaat van 680cm² bevordert balcentralisatie en bezorgt de speler puur speelplezier. De grote sweetspot (= de ideale plaats om de bal te raken) zorgt voor diepe ballen en uitzonderlijke slagkracht zonder extra energie te vergen. Met een evenwichtig balanspunt op 32.5cm en een gewicht van 280g belooft de Boost Strike meer stabiliteit en controle dan de Boost Drive.

Het snarenpatroon 16 x 19 zorgt voor een goede grip op de bal en het stijve kader (70Ra) genereert krachtige ballen.

€ 80,00

€ 50,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Wedstrijdspelers

Yonex Ezone 98 Blue & Green

De Yonex Ezone 98 is een racket uit de nieuwe Ezone collectie van Yonex. De Ezone rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid. Deze rackets zijn ideaal voor hard hitters die op zoek zijn naar een optimale combinatie van power en controle. Dit is het Yonex wedstrijdracket waarmee ATP speler Nick Kyrgios zijn wedstrijden speelt.

Dit zwaardere racket weegt 305 gram en vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het handleweight balanspunt van 315 mm biedt veel balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket heeft een bladgrootte van 98 in2 en biedt een goede mix van power en extra balgevoel.

€ 179,00

€ 165,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Yonex Vcore 98 & 100 Flame Red or Black

De Yonex Vcore 100 is een racket uit de Vcore collectie van Yonex. De Vcore rackets bieden de spelers veel spin en extra marge in je slagen. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid.

Dit racket weegt 300gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor meer balcontrole en voldoende wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het middelgrote racketblad van 645 cm2 biedt tevens een uitstekende mix van power en controle. 

Toegepaste Technologieën
Nieuw in de Yonex rackets is Namd. Namd Graphite heeft een unieke flex die zorgt voor een snellere snapback van het frame, waardoor je makkelijker kunt spinnen. Daarnaast zorgt de AeroTrench technologie voor verminderde luchtweerstand, dankzij de tubings die in een inkeping in het frame weggewerkt zitten.

€ 199,99

  • Beschikbaar

Yonex Ezone 100 Blue

Deze Yonex Ezone 100 Blue is de opvolger van de Yonex Ezone DR 100. Deze racketversie is uitgevoerd in de stijlvolle kleuren zwart en blauw. Buiten de kleur is het racket precies hetzelfde als de Yonex Ezone 100 (Green). Dit is het Yonex wedstrijdracket waarmee onder andere WTA speelsters Victoria Azarenka, Daria Gavrilova en Belinda Bencic hun wedstrijden spelen. Het racket is afkomstig uit de nieuwe (najaar 2017) Yonex Ezone racketserie. Het racket geeft net als zijn voorganger veel controle en er kan ook heel gemakkelijk met spin en power worden gespeeld. Met het gewicht van 300 gram is dit wedstrijdracket geschikt voor een grote groep (wedstrijd)spelers. De bladgrootte is middelgroot met 645 cm2 (100 inch) en het snarenpatroon is 16x19. In vergelijking met de Yonex Ezone 98 (305 gram) geeft dit racket iets meer power. Tot slot heeft het racket een balanspunt van 320 mm. 

€ 169,00

€ 156,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen