Woensdag Hybride tennisles

Altijd trainen, zelfs bij slecht weer

Dit voorjaar gaan we iets nieuws doen. We maken een extra lesavond op de woensdag voor de leden van Odivia, Lydensee en alle andere clubs die mee willen doen.  Er wordt afwisselend getraind bij Eenrum en Ulrum (de exacte indeling komt later). In Eenrum wordt er gespeeld op all-weather gravel, daardoor zullen de lessen (bijna) altijd door kunnen gaan. In Ulrum zal er zolang het weer het toelaat op het gravel buiten gespeeld worden. Indien het weer het niet toelaat zal er vanuit Eenrum of Ulrum uitgeweken worden naar de tennishal.

Wanneer begint dit spektakel?

De inschrijving gaat open op 7 maart en sluit op 15 maart. Snel inschrijven dus! De lessen beginnen op 11 april.

wat is het doel van hybride trainen?

Het doel is heel simpel. Er voor zorgen dat leden van beide clubs in de regio op niveau kunnen trainen. Bovendien geeft dit de mogelijkheid aan mensen van andere clubs om aan deze lessen mee te doen. De prijzen staan vermeld en er kan al Hybride getraind worden vanaf €128 per persoon. Dit is inclusief het gebruikmaken van de hal als dat nodig is.

Ik wil mee doen! wat kost het?

De onderstaande kosten zijn berekend op 18 lessen inclusief alles, zelfs de hal huur.  Voor meer informatie zie de voorwaarden.

Leden Lydensee & Odivia Kosten Leden andere verenigingen Kosten
       
Groepje 4 á 5 deelnemers € 185, -  Groepje 4 á 5 deelnemers € 194, -
Groepje 6 deelnemers € 149, - Groepje 6 deelnemers € 158, -
Groepje 7, 8, 9 deelnemers € 128, - Groepje 7, 8, 9 deelnemers € 137, -