INFORMATIE LESSEN

Tennislessen kunnen gevolgd worden bij de onderstaande verenigingen op elk gewenst niveau. De groepen worden altijd zo  goed mogelijk op niveau en leeftijd ingedeeld. De Zomertrainingen worden gegeven van april tot en met oktober. In de schoolvakanties is er geen tennisles. Op de homepage staat een knop naar Google Drive. Daar zie je het lesweken-schema voor alle lesweken en uitvallessen.

 

Tijdens de tennislessen kunnen er rackets van De Tennis Winkel getest worden. Ook hebben wij een 24 uurs bespan service voor jouw rackets. Meer informatie hierover vind je op detenniswinkel.nl

Bij ATC Aduard wordt vanaf 2017 lesgegeven. De lessen worden gegeven op maandag en dinsdag. 

 

Bij LTC Lydensee wordt vanaf 2017 lesgegeven. In de zomer worden hier lessen gegeven op vrijdag. In de winter ook op de donderdag.

 


Bij TC Baflo wordt vanaf het voorjaar van 2020 lesgegeven. De lessen worden gegeven op donderdag.

 

Deze training is voor Jeugd & volwassen-leden van Baflo te Rasquert. Ook leden van andere clubs kunnen zich voor deze training inschrijven. Als je geen lid bent betaal je een kleine bijdrage van €15,- voor het gebruiken van de banen en & evt. verlichting.

Bij TC Mentheda wordt vanaf 2020 lesgegeven. De lessen worden gegeven op woensdag.

 

Deze training is voor Jeugd & volwassenen-leden van TC Mentheda te Middelstum. Ook leden van andere clubs kunnen zich voor deze vereniging inschrijven/ Als je geen lid bent betaal je een kleine bijdrage van €15,- voor het gebruiken van de banen & evt. verlichting.


Bij TC Winsum wordt vanaf het voorjaar van 2021 lesgegeven. De lessen worden gegeven op woensdag, donderdag en vrijdag.

 

De training is voor leden van TC Winsum en jeugdleden van alle andere verenigingen die lid zijn bij een van de andere clubs op deze pagina.